İlişkilere Olan Bakış Açınız Değişecek… Neden mi? Çünkü Venüs Oğlak Burcu’na Geçiyor…
Gökyüzünden hepinize kucak dolusu sevgiler ?
25 Aralık günü sabah saat 08:26’da sevgili Venüs’ümüz burç değiştirecek ve yolculuğuna Oğlak burcunda devam edecek.
Bu süreçte yaşamış olduğunuz ilişkilere olan bakış açınızın yavaş yavaş değişmeye başladığının farkına varacaksınız. İlişkisel konularda daha tutarlı davranışlar sergileyerek mantıklı kararlar alma ihtiyacı içerisinde olacaksınız. Tabi bu süreçte ilişkisel konularda fayda-zarar dengesi de daha çok ön planda olacağı için, bencilce tavırlardan ve abartılı davranışlardan da uzak durmanız gerekiyor. Aynı zamanda birlikte olduğunuz insanların bencilce davranışlarına şahit olursanız da hiç şaşırmayın.
Aslına bakılırsa bu durumun en güzel yanı, ayağı yere basmayan ve gerçeklikten uzak bir çok ilişkinin daha mantıklı bir şekilde değerlendirilecek olması olacak. Bu sayede sizin için gerçekten de önemli olan konuların farkına varacak ve hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceksiniz.
Venüs Oğlak burcunda iken ilişkiler daha mesafeli, daha bencil, daha duygusuz, daha soğuk ve daha kontrolcü olabilir. Tabi bu durumda aşırı hassas ve duygusal tavırlar içerisinde olmamanız gerekiyor. Gezegensel etkiler ne olursa olsun gerçek bir sevgi, anlayışlı olmayı ve saygı duymayı gerektirir. Bu durumda size saygı duymayan, anlayışlı olmayan ve sürekli sizi değersizleştiren biri ile birlikte olmanız size hiç bir şekilde mutluluk sağlamaz.
Bununla birlikte Venüs’ün Oğlak burcunda hareket eden Satürn ile olan etkileşimi sizi sınırlandıran, engellenmişlik hissi veren ve değersizleştiren bir çok konunun da net bir şekilde gözler önüne serilmesine neden olacak.
Netleşmeyen bir çok konunun farkına varacağınız, daha tutarlı ve daha mantıklı kararlar verebileceğiniz bir süreçtesiniz. Bu gezegensel enerjilerin kıymetini bilin ve bir an önce gerçeklerle yüzleşebilme cesareti gösterin. Hayatınızdaki hiç kimsenin sizi değersizleştirmesine ve üzmesine asla izin vermeyin.
Hadi şimdi bir iyilik yap kendine… Kendini sev ve kendi değerinin farkına var…
İçinde bulunduğun karanlığın son bulmasını istiyorsan, o karanlığın farkına var…
Güneş’in sana ulaşmasını istiyorsan çık o gölgeden. Her gün Güneş doğar, yeter ki açık olsun perdeler…
Sevgi, huzur ve mutluluk dolu günlere ?
Uzman Astrolog ve Yaşam Danışmanı
Serhan Türkmenoğlu
İnşallah herşey güzel olur teşekkürler
Güzel yürekli insan şiir gibi bir anlatım olmuş yine. Teşekkürler ,mutlu akşamlar 🙂
Serhan bey benim oğlum oğlak(31.01.1990)yükseleni aslan Venüs oğlak ta olcak inşallah iyi şeyler olur sizi takipteyim yüreğinize sağlık???
Yüreği güzel insan kalemine sağlık umut ediyorum ki herşey güzel olur hayrımıza olur ??
Muhtesemsiniz ne diyeyim ama boğa burcu için birşey demiyorsun
Deniz benim burc dasin oa gore
InşaAllah her şey çok güzel olur